, , , , , ,

Answers To The Wisconsin Quotes Quiz

By
  1. “If you’ll not settle for anything less than your best, you will be amazed at what you can accomplish in your life.” – Answer: Vince Lombardi
  2. “The longer I live, the more beautiful life becomes. If you foolishly ignore beauty, you will soon find yourself without it.” – Answer: Frank Lloyd Wright, born in Richland Center
  3. “They said I was such a great prospect that they were sending me to a winter league to sharpen up. When I stepped off the plane, I was in Greenland.” – Answer: Bob Uecker
  4. “Once Miles Davis asked me, ‘What’s your secret Les? People love you.’ I said, ‘The secret is, I don’t play myself, I play for people. I do my best to entertain.’” – Answer: Les Paul, born in Waukesha
  5. “This mug of mine is as plain as a barn door. Who do people pay thirty-five cents to look at it?” – Answer: Spencer Tracy, actor, born in Janesville
  6. “If you work harder than somebody else, chances are you’ll beat him even though he has more talent than you.” – Answer: Bart Starr
  7. “People need a time to laugh. It’s up to us comedians to bonk ourselves on the head or slip on a banana peel so the average guy can say, ‘I may be bad, honey, but I’m not as much of an idiot as that guy on the screen,’” – Answer: Chris Farley, born in Madison
  8. “Home is simply the nicest word there is.” – Answer: Laura Ingalls Wilder, author of Little House on the Prairie, born in Pepin
  9. “If you want a happy ending, that depends, of course, on where you stop your story.” – Answer: Orson Wells, born in Kenosha

Stay informed on the latest news

Sign up for WPR’s email newsletter.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Related Stories